Dineren in stijl

Gepubliceerd op 8 december 2016 om 12:00

Vandaag na ruim twee maanden koolhydraatarm dieet en zes kilo minder een chauffeursrestaurant aangedaan.

Onderstaande recensie is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen maag en smaakpapillen. Hersenen probeerden vergeefs tussenbeide te komen.

Een Hertog Jan-bokbiertje voor het eten probeert de vrede te bewaren en doet ons beloftes van koolhydraten, suikers en e-nummers. Ons geduld wordt tot het uiterste op de proef gesteld, als dan toch de borden arriveren JAAAAAAAAAAAA, daar vanaf het witte porselein fonkelt de ranzige hemel JA JA JA JA JAAAAAAAA eerste hap is een feit godverdomme en de volgende is een kwestie van knipperen TYFUS TYFUS wat lekker! Vlees? Vlees??? Er ligt wel een berg satésaus met hobbels op mijn bord. Wellicht dat het verband met vlees houdt. Wij hebben de hele maaltijd geen stuk vlees gezien, maar ik vermoed dat het in de hompen kauwbare satésaus verstopt zat. En de aardappelen JAAAAAAAAA de aardappelen! Al weken en weken geen fatsoenlijke pieper meer gezien OH jij goddelijk vehikel voor mayo en pindasaus prijkend naast een kwak kleffe bloemkool JAWOHL en daarbij Jan Smit en Frans Duijts over de speakers, want ook het oor lust soms gewoon een portie oer-Hollandse ranzigheid!

Het etablissement in kwestie wenst om voor de hand liggende redenen niet in verband te worden gebracht met bovenstaande vrije interpretatie van een positieve recensie

Foto door Pixabay via Pexels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb