Iets met doeken

Gepubliceerd op 9 maart 2018 om 12:00

Geachte Gemeenteraad,


Als trotse inwoner van Doeken schrijf ik u met een zwaar hart. Al vijfentwintig jaar woon ik met veel plezier in de wijk Poetsdoek aan de Microvezelstraat. Ik schrijf u deze brief als vertegenwoordiger van niet alleen Poetsdoek, maar ook van Handdoek, Theedoek en Sorbo. De afgelopen tien jaar worden met name onze wijken door de stad Doeken overmatig besmeurd, uitgewrongen en genadeloos afgedroogd. Wij kunnen dit niet langer absorberen en zeggen: STOP!

Wij komen met een alternatief voorstel. Indien u de hele stad Doeken tegelijk en gelijkmatig afneemt, zijn de lasten eerlijker verdeeld: een kind kan de was doen.

Wellicht dat andere burgers het allemaal wat makkelijker van zich laten afglijden, maar niet iedereen komt uit de Oliedoekenwijk of kan de ene na de andere last verdragen zoals onze sjieke deelgemeente Poetsdoek op Rol.

Ik verzoek u dan ook vanuit de grond van onze vezels om onze oproep serieus te nemen. De vlekken zullen er weliswaar nooit meer uitgaan, maar de toekomst kan nog hygiënisch schoon worden.

Met vriendelijke groeten,

Anton de Zeem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb